Marketing & Communicatie specialist

Kom jij werken voor de snelst groeiende asset manager van Nederland?

Als onze Marketing en Communicatie Specialist ben jij verantwoordelijk voor alle uitingen van onze organisatie. Hou jij van dynamiek, ben je zelfstartend en zie jij het als een uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor al onze marketing en communicatie activiteiten? Dan zoeken wij jou als onze nieuwe collega.

Over DMFCO

Wij zijn DMFCO Asset Management (Dutch Mortgage Funding Company), een onafhankelijke asset manager die in korte tijd het vertrouwen heeft gewonnen van institutionele beleggers die willen beleggen in Nederlandse woninghypotheken. Hiervoor hebben wij MUNT Hypotheken opgericht. Een innovatieve en moderne hypotheekaanbieder die sinds 2014 hypotheken aanbiedt met goede en eerlijke voorwaarden. Dit heeft gezorgd voor een grote verandering op de Nederlandse hypotheekmarkt gezorgd. 

Inmiddels zijn we met 25 miljard aan toezeggingen de grootste onafhankelijke asset manager voor institutionele beleggers in Nederlandse woninghypotheken en toonaangevend in de markt. Dit doen we met een team van ruim 60 collega’s met veel ervaring in de bancaire en hypothecaire sector. Iedereen krijgt de kans om mee te denken over alle aspecten van het bedrijf. 

Wat je gaat doen

Jij wordt de Marketing en Communicatie Specialist voor de marketing op het gebied van institutioneel vermogensbeheer binnen DMFCO. Om onze positie in de markt te versterken, zoeken we een Specialist die zowel structuur in de marcom-activiteiten aanbrengt als ondernemende plannen uitrolt voor de Nederlandse en Internationale markt. Je schakelt met bureaus in binnen- en buitenland voor het ontwikkelen van contentstrategieën of het ontwerpen van marketingproducten. Zichtbaarheid is het doel van alles wat je doet. Continuïteit is daarin belangrijk. Zowel voor de social uitingen als voor jouw sales collega’s die je voorziet van de benodigde marketingmiddelen. Ook werk je samen met je marketing collega’s van MUNT Hypotheken die zich richten op de consument en op de hypotheekadviseur.

Wie je bent

Jij bent ondernemend, resultaatgericht en je hebt een enorme dosis executiekracht. Omdat je een ervaren merkenbouwer bent weet je precies wat er nodig is om dit tot een succes te maken. Met jouw drive en marktkennis krijg je veel gedaan en schakel je eenvoudig met bureaus en collega’s. Je functioneert in teamverband, maar beschikt ook over de assertiviteit en autonomie om projecten te initiëren en verder te brengen.

Wat breng jij mee

 • Een afgeronde HBO opleiding
 • Minimaal 4 jaar ervaring met content marketing en communicatie
 • Ervaring in de financiële wereld
 • Ervaring met het aansturen van externe bureaus
 • Je weet jezelf goed uit te drukken in zowel Nederlands als Engels

Wat biedt DMFCO

 • Een marktconform salaris dat past bij je ervaring en achtergrond
 • Een functie met veel verantwoordelijkheid en kansen om mee te groeien met de organisatie en het team
 • Een contract voor 32 uur per week
 • Een 1e klas OV kaart, laptop en telefoon
 • Werken met leuke collega’s bij een ‘financial’ met een start-up mentaliteit
 • Leuke activiteiten zoals de verzorgde gezamenlijke lunch, maandelijkse borrel, het kerstdiner en de jaarlijkse mystery trip
 • Kantoor 5 minuten lopen vanaf Den Haag Centraal

Enthousiast?

Wij leren je graag kennen! Stuur je CV naar Barbara Boid - Recruiter DMFCO via e-mail barbara@bb-init.nl.

Wil je eerst meer weten? Kom dan een keer langs op ons kantoor in Den Haag of bel Barbara Boid via telefoon 06 - 19 18 48 83.


Deel deze vacature