Operationele efficiëntie
Operationele efficiëntie

Met ruim € 25 miljard aan hypotheken onder beheer biedt DMFCO investeerders schaalvoordelen, efficiëntie en best practices.

Flexibiliteit
Flexibiliteit

Beleggers kunnen kiezen tussen een fondsoplossing of eigen mandaat, waarbij  rentevaste periode en Loan-to-Value worden geoptimaliseerd

Professionele expertise
Professionele expertise

De staf van DMFCO opereert als één team en beheert het volledige investeringsproces van start tot rapportage

Verantwoord beleggen
Verantwoord beleggen

DMFCO promoot verschillende duurzaamheidsaspecten, ondersteunt de VN-doelstellingen voor sociale ontwikkeling en is lid van de UN PRI

Operationele efficiëntie

De operationele opzet van DMFCO bestaat uit een zeer betrouwbare en kostenefficiënte structuur. DMFCO houdt kernactiviteiten en activiteiten met toegevoegde waarde in eigen huis, maar besteedt veel processen uit aan de beste partijen in de markt. Deze aanpak houdt de operationele kosten laag, waardoor DMFCO investeerders een aantrekkelijk rendement kan bieden en hypotheeknemers transparante, goede hypotheken tegen een eerlijke prijs.

Professionele expertise

De medewerkers van DMFCO hebben tientallen jaren ervaring in de hypothekenmarkt. Het bedrijf opereert als een vermogensbeheerder waarbij het belang van onze klanten en investeerders centraal staat.

Flexibiliteit

DMFCO handelt uitsluitend in lijn met de eisen van institutionele beleggers en is uniek in het bieden van een eigen voorkeurscompartiment aan beleggers, terwijl tegelijkertijd de schaalvoordelen van een groter fonds worden benut. Beleggers kunnen hun portefeuille afstemmen op hun vereiste risico- en rendementsprofiel door te kiezen tussen verschillende LTV-categorieën en rentevaste periodes.

Verantwoord beleggen

Het doel van DMFCO is om een ​​directe en duurzame impact te hebben op de samenleving. Dit omvat gedetailleerde rapportage over milieu- en sociale doelen en een eerlijk en transparant retailproduct. DMFCO heeft milieu- en sociale impactindicatoren ontwikkeld in samenwerking met Sustainalytics.

Op de hoogte blijven?