Operationele efficiëntie
Operationele efficiëntie

Met ruim € 25 miljard aan hypotheken onder beheer biedt DMFCO investeerders schaalvoordelen, efficiëntie en best practices.

Verantwoord beleggen
Verantwoord beleggen

DMFCO promoot verschillende duurzaamheidsaspecten, ondersteunt de VN-doelstellingen voor sociale ontwikkeling en is lid van de UN PRI

Flexibiliteit
Flexibiliteit

Beleggers kunnen kiezen tussen een fondsoplossing of eigen mandaat, waarbij  rentevaste periode en Loan-to-Value worden geoptimaliseerd

Professionele expertise
Professionele expertise

De staf van DMFCO opereert als één team en beheert het volledige investeringsproces van start tot rapportage

De hypotheekfondsen van DMFCO

DMFCO verstrekt, beheert en belegt in Nederlandse woninghypotheken. Wij verlenen asset management diensten onder de naam DMFCO Asset Management en wij verstrekken en beheren woninghypotheken onder het label MUNT Hypotheken.

DMFCO biedt professionele beleggers1 de mogelijkheid te beleggen in Nederlandse woninghypotheken via de volgende fondsen:

Nederlands Hypotheken Fonds (NHF): open voor Nederlandse pensioenfondsen
Dutch Mortgage Investment Fund 2020 (DMIF 2020): open voor professionele beleggers
Dutch Mortgage Investment Fund 1863 (DMIF 1863): open voor professionele beleggers
Nederlands Hypotheken Fonds (NHF 1908): open voor professionele beleggers

Heeft u belangstelling in het beleggen via een van deze fondsen, neem dan contact met ons op.

1)   Beleggers zoals gedefinieerd in artikel 1:1 van de Wft; de fondsvoorwaarden kunnen nog specifieke criteria bevatten waaraan professionele beleggers moeten voldoen.

Operationele efficiëntie

De operationele opzet van DMFCO bestaat uit een zeer betrouwbare en kostenefficiënte structuur. DMFCO houdt kernactiviteiten en activiteiten met toegevoegde waarde in eigen huis, maar besteedt veel processen uit aan de beste partijen in de markt. Deze aanpak houdt de operationele kosten laag, waardoor DMFCO investeerders een aantrekkelijk rendement kan bieden en hypotheeknemers transparante, goede hypotheken tegen een eerlijke prijs.

Verantwoord beleggen

DMFCO wil een directe en duurzame impact hebben op de samenleving. Dit omvat gedetailleerde rapportage over milieu- en sociale doelstellingen en een eerlijk en transparant retailproduct. Wij zijn daarom lid van de UN PRI en steunen de UN Sustainable Development Goals.

Hieronder vindt u onze PAI-verklaring, transparantiedocument en de precontractuele disclosures van onze fondsen:

Flexibiliteit

DMFCO handelt uitsluitend in lijn met de eisen van institutionele beleggers en is uniek in het bieden van een eigen voorkeurscompartiment aan beleggers, terwijl tegelijkertijd de schaalvoordelen van een groter fonds worden benut. Beleggers kunnen hun portefeuille afstemmen op hun vereiste risico- en rendementsprofiel door te kiezen tussen verschillende LTV-categorieën en rentevaste periodes.

Professionele expertise

De medewerkers van DMFCO hebben tientallen jaren ervaring in de hypothekenmarkt. Het bedrijf opereert als een vermogensbeheerder waarbij het belang van onze klanten en investeerders centraal staat.

Op de hoogte blijven?