Investeren in de Nederlandse huizenmarkt

Over ons

DMFCO is een onafhankelijke vermogensbeheerder gespecialiseerd in het verstrekken, beheren en beleggen in Nederlandse woninghypotheken. We garanderen met ons aanbod substantiële volumes met aantrekkelijke spreiding. We zijn een sterke marktspeler met een betrouwbaar trackrecord en bieden institutionele beleggers flexibiliteit en focus.

Waarde creëren

Als onafhankelijke asset manager genereren we een optimale portefeuille voor onze cliënten door te investeren in transparante, duurzame hypotheekproducten. We bouwen sterke relaties met onze investeerders en beheren hun portfolio’s actief waarbij we marktontwikkelingen continu in de gaten houden. Zo kunnen we anticiperen op de veranderende behoeftes van onze investeerders.

Goede relaties met onze hypotheekklanten dragen bij aan de duurzaamheid van onze hypotheekportefeuille. MUNT Hypotheken biedt transparante, moderne hypotheekproducten en een snel, voorspelbaar acceptatietraject, waardoor onafhankelijke hypotheekadviseurs een sterke voorkeur hebben voor MUNT Hypotheken.

Verantwoord beleggen

We zijn een moderne asset manager met oog voor de invloed van onze investeringen op maatschappij en milieu. Duurzaamheid en social responsibility zijn in ons bedrijfsmodel verankerd en geven onze medewerkers een sterk ethisch kader in hun dagelijks werk. DMFCO streeft actief een beleid na van duurzame investeringen en verantwoord zakendoen. 

We zijn lid van de UN PRI (United Nations Principles for Responsible Investment). Door eerlijke producten en tarieven aan te bieden, draagt MUNT Hypotheken bij aan de maatschappelijke basisbehoefte van huisvesting. We zijn transparant, flexibel en adaptief en kunnen zo aan de veranderende behoeften van onze investeerders en hypotheekklanten voldoen.

Ons verhaal

‘Onze investeerders hebben hoge mate van flexibiliteit en verregaande zeggenschap over onze investeringsstrategie.’

Jeroen Looman, Partner

Werken bij DMFCO

DMFCO is een in Den Haag gevestigde asset manager en de organisatie achter het Nederlandse hypotheeklabel MUNT Hypotheken. Wij zijn een jong en groeiend bedrijf dat  veel mogelijkheden biedt voor wie ondernemend van geest is. Wij geloven, met alle respect, niet in bureaucratie of beperkende functieomschrijvingen. Wij geloven wél in het bieden van verantwoordelijkheid, autonomie en richting geven aan onze werknemers, waarbij we hen ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen.