• Onze institutionele beleggers beleggen rechtstreeks en uitsluitend in Nederlandse woninghypotheken via ons op maat gemaakte label MUNT Hypotheken.
  • MUNT Hypotheken werkt samen met professionele intermediairs, verenigd in (franchise) ketens of via inkoopcombinaties.
  • Stabiele positie in top 10 (5-8% marktaandeel).
  • Lage achterstanden en zeer lage verliezen, ver onder het Nederlandse gemiddelde.

Over ons

Dutch Mortgage Funding Company (DMFCO) is een onafhankelijke Nederlandse asset manager die institutionele beleggers toegang biedt tot de Nederlandse woninghypotheekmarkt. Institutionele beleggers kunnen rechtstreeks investeren in woninghypotheken middels ons label MUNT Hypotheken. MUNT Hypotheken heeft een stabiele top tien positie op de hypotheekmarkt en is op dit moment de zesde verstrekker van hypotheken in Nederland. 

Verantwoord beleggen

We zijn een moderne asset manager met oog voor de invloed van onze investeringen op maatschappij en milieu. Duurzaamheid en social responsibility zijn in ons bedrijfsmodel verankerd en geven onze medewerkers een sterk ethisch kader in hun dagelijks werk. DMFCO streeft actief een beleid na van duurzame investeringen en verantwoord zakendoen. 

We zijn lid van de UN PRI (United Nations Principles for Responsible Investment). Door eerlijke producten en tarieven aan te bieden, draagt MUNT Hypotheken bij aan de maatschappelijke basisbehoefte van huisvesting. We zijn transparant, flexibel en adaptief en kunnen zo aan de veranderende behoeften van onze investeerders en hypotheekklanten voldoen.

Werken bij DMFCO

DMFCO is een in Den Haag gevestigde asset manager en de organisatie achter het Nederlandse hypotheeklabel MUNT Hypotheken. Wij zijn een jong en groeiend bedrijf dat  veel mogelijkheden biedt voor wie ondernemend van geest is. Wij geloven, met alle respect, niet in bureaucratie of beperkende functieomschrijvingen. Wij geloven wél in het bieden van verantwoordelijkheid, autonomie en richting geven aan onze werknemers, waarbij we hen ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen.

Ons verhaal

‘Onze investeerders hebben hoge mate van flexibiliteit en verregaande zeggenschap over onze investeringsstrategie.’

Jeroen Looman, Partner